maanantai 2. huhtikuuta 2012

Keltainen


Jostain syystä en liiemmin ole koskaan välittänyt keltaisesta, mutta viimeistään viimeviikkoinen visiitti Joensuun Kontissa avasi silmäni ja tajusin keltaisen rynnineen elämääni pysyvästi. Mikä löytö, aika hurja oli ensiajatus mutta mä niinkin rakastuin välittömästi!! Joku tämänkin on käsin tehnyt. Hintaa oli aika paljon kirppis-löydöksi (75e), mutta veikkaan ettei samanmoista heti tule vastaan. Vähän Mies pisti ensin vastaan, mutta kun tajusi etten olekaan raahannut kotiin verhoja (niistä lisää myöhemmin..), myöntyi, kunhan hänen ei tarvitse sen kanssa taistella aamuisin :)


SPR:n Kontit muutenkin on mielestäni varsin hyviä löytöjen bongaukseen, Oulun vastaavasta en koskaan osaa poistua tyhjin käsin. Harmillista sinänsä, alkaa nimittäin asunnon rajallisuus tulla pikkuhiljaa vastaan..

Tämä pirteä tuoli on joskus siskoni jostain haalima, itse löysin sen vanhempieni aitasta (varsinainen aarreaitta sekin!) ja sosialisoin omaan kotiin saman tien. Ei kuulemma haittaa, hyvä kiertoon vaan!















Pallolamppu tarttui jostain kirpparilta mukaan muotoilunsa vuoksi. Monesti olen miettinyt josko sen maalaisi, mutta njääh, en jaksa. Sitä paitsi se on kyllä tooosi kiva väripilkku punaisessa olkkarissa keltaisen tuolin kanssa!



2 kommenttia:

  1. OI, blogisi on vallan ihana! Jään seurailemaan: >

    ps. kurkkaa toki minunkin blogiini:

    http://ennenposteljoonintuloa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos, mukava kuulla!! Vuoroin vieraissa, eli kiitos kutsusta :)

      Poista

Tykkäsitkö jostain? Let me know :)