tiistai 3. huhtikuuta 2012

Hu-huu

Joitakin päiviä sitten eksyin erittäin myöhäiselle lounaalle Sotkamon keskustassa sijaitsevaan Muruseen. Vaikka kello oli liki neljä, keittolounasta oli silti tarjolla. Enkä muista koska olisin niin hyvää feta-kasviskeittoa syönytkään, lämpimällä ruisleivällä höystettynä, tietenkin!! Suosittelen ehdottomasti.

Liki parasta kuitenkin oli että saman katon alla palvelee melkoinen sisustustaivas! Kaikkea piti hipeltää ja lopulta mukaan tarttui kaksi pöllöä - alla makuuhuoneen vihreä versio, musta pitää jöötä eteisessä. Tämä on siis erittäin murtautumishelppo säästöpöllö :) En vaan voinut jättää sinne kauppaan kumpaakaan vaikka tuskinpa nuo alkuperäistä tarkoitustaan pääsevät toteuttamaan.. 

 

Tarjolla olisi ollut myös makeita poronsarvia, tekijä ei jäänyt päähän mutta hän on joka tapauksessa ne alun keittämisestä lähtien itse tehnyt. Sarvet meni yli mun budjetin, mutta taidan alkaa säästämään.

Kuvassa näkyvät Fossilin purkit sain ruinaamalla - yksi mulle olisi kellon mukana kuulunut ja toinen korulle, mutta ihana myyjä luopui lopulta neljästä (!!) metallipurkista! Tämä laatikko-purkki-loota-friikki ei olisi iloisemmaksi voinut tulla, etenkin kun pitkään etsinnässä ollut korukello tuli vastaan täysin odottamatta. Yay, vähänks hyvä!! 

1 kommentti:

Tykkäsitkö jostain? Let me know :)